Beschrijving

Nu Wonen biedt aan deze karakteristieke woning aan de Rijksstraatweg 111 te Hellevoetsluis!
De woning wordt u in verhuurde staat aangeboden. Beide huurders zijn nette huurders met een overeenkomst voor onbepaalde tijd en waarbij de huur ook iedere maand stipt op tijd betaald wordt.
Rendement op basis van de vraagprijs is op dit moment minimaal 7,5 %
Natuurlijk is het ook voor particulieren mogelijk deze woning te kopen en het geduld opbrengen dat wanneer de huurders vertrekken u zelf in kan trekken.

Bij aankomst ziet u meteen de kenmerkende gevel voor de woningen aan de Rijksstraatweg. De kozijnen aan de buitenzijde zijn recent (eind 2013) geschilderd, tevens heeft de woning van binnen een kleine opfrisbeurt gekregen.
Juni 2020 is de gehele aanbouw voorzien van een nieuwe bitumen dakbedekking.

Indeling
Binnenkomst in de hal met trapopgang en toegang naar de woonkamer met veel lichtinval en openhaard. Het plafond is nog open waardoor de houten balken zichtbaar zijn. De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd, hierin zijn de keuken en bijkeuken/ serre gerealiseerd met onder andere een wasmachine/vaatwasser aansluiting en diverse bergruimte. De half open keuken is voorzien van spoelbak, gasfornuis, afzuigkap en oven. Vanuit de keuken toegang tot het net betegelde toilet. De gehele begane grondvloer is voorzien van een plavuizen vloer.

De 1e verdieping beschikt over 3 slaapkamers. De badkamer met wastafel, bad en douche cabine is via de overloop bereikbaar, voorheen was dit een badkamer en suite bij de grootste slaapkamer.

Via de aanbouw op de begane grond treft u de tuin voorzien van een houten schuur.

De woning is nu gesplitst in twee verdiepingen die afzonderlijk verhuurd worden, dit in het kader van risico spreiding.
Beide verdiepingen zijn voorzien van een keuken, badkamer, toilet en leefruimte.

Kenmerken