Wil jij je woning verhuren? Dan wilt je dit natuurlijk zo snel mogelijk doen. Dit kan echter best wat tijd in beslag nemen. Je moet niet alleen op zoek naar een geschikte huurder, maar je moet er ook voor zorgen dat alles goed afgerond wordt. Denk bijvoorbeeld aan de financiële afwikkeling die je in orde moet maken. Bij Nu Wonen bieden we de service aan om dit allemaal van je over te nemen. Je hoeft geen hoge kosten te betalen voor advertenties en je hoeft geen administratieve handelingen te verrichten. Je woning verhuren via Nu Wonen scheelt je zowel tijd als geld.

Met gemak uw woning verhuren

Zie je er tegenop om het verhuren van jouw woning in gang te zetten? Dan raden wij je zeker aan om dit makkelijk en snel te doen via Nu Wonen. Met een simpel telefoontje of e-mail zorgen wij ervoor dat alles in gang wordt gezet om een geschikte huurder voor jouw huis te vinden. Een woning verhuren wordt nergens anders zo aangeboden. Heb je vragen over het woning verhuren? Dan neem je contact op met jouw vaste contactpersoon. Dit hoort allemaal bij de service van Nu Wonen.

Een woning verhuren met een goede screening

Je woning verhuren wilt u natuurlijk niet aan de eerste de beste persoon doen. Hiervoor wilt u een geschikt en betrouwbaar persoon vinden. Bij Nu Wonen zorgen wij er dan ook niet alleen voor dat uw woning online komt te staan op verschillende websites en dat alle administratieve handelingen door ons verricht worden, maar ook doen wij een uitstekende screening op eventueel geschikte huurders die wij vinden. Jouw woning verhuren gebeurt dus volledig betrouwbaar en je kunt het met een gerust hart aan Nu Wonen over laten.

Ontzorgen

Indien nodig en gewenst, kunnen wij uw woning volledig verhuur klaar maken voor de nieuwe huurder. Denk hierbij onder andere aan het verzorgen van:

  • Stoffering
  • Meubilair
  • (Periodieke) schoonmaak
  • Reparaties

Om je ook na het bemiddelingstraject volledig te ontzorgen, nemen wij graag het beheer van de woning van je uit handen. Beheer via Nu Wonen houdt het volgende in:

  • Financieel beheer
  • Facilitair beheer
  • Service en onderhoud