Personeelshuisvesting

Op zoek naar een huurwoning voor uzelf als Expat of misschien wel voor uw buitenlandse werknemers? Stop dan direct met zoeken! Nu Wonen biedt veel verschillende huurwoningen aan in Zuid-Holland, Noord-Holland en Zeeland, ook in de rest van Nederland kunnen wij u helpen aan huisvesting voor uw personeel.

Wij verzorgen zeer degelijke woningen voor particulieren en expats, zowel gestoffeerd als gemeubileerd. Dit is voor buitenlandse werknemers zeer aantrekkelijk. Onze verhuurmakelaars kunnen u als expat of uw buitenlandse werknemers snel en op een goede manier huisvesten in de door u gekozen regio van Rotterdam en de rest van Nederland. Al onze huurwoningen zijn van alle gemakken voorzien, zodat het voor de huurder zo aangenaam mogelijk is.

Kijk verder voor ons actuele huuraanbod op onze website. Er zijn verschillende huurwoningen in meerdere segmenten, gestoffeerd of compleet ingericht. Mocht uw woning er niet tussen staan kunnen wij een zoekopdracht voor u uitvoeren op basis van No Cure No Pay. Dan gaan wij de markt voor u op en nemen wij contact met u op als we denken een woning te hebben gevonden die aan al uw eisen voldoen. Geen woning gevonden op onze website? Neem dan direct contact op per mail of telefoon, buiten de woningen op onze website hebben wij nog een groot netwerk waarbij wij woningen van collega bedrijven kunnen leveren.

Neem contact op