Nu Wonen | Verkoopmakelaar in Hellevoetsluis

Resultaat vraagt om meer dan een makelaar

Wilt u uw huis goed verkopen? Dan heeft u meer dan een makelaar nodig. Namelijk ook een succesvolle verkoper. Een partner die de juiste koper kan traceren, inschatten, prikkelen en overtuigen. Daarom vindt u bij ons de ideale combinatie: een plaatselijk zeer bekend team met de juiste expertise én een verkoper die overtuigt. Wij houden van ons vak en we vinden dat verkoopresultaat daar bij hoort. U toch ook? 

Het begint met een prettig gesprek

Wilt u weten hoe wij uw huis gaan verkopen? En wie we precies zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een eerste kennismaking.
Samen bespreken we de reden van de verkoop en de verkoopmogelijkheden van het huis. Ook adviseren we in de aanpak. Dit is bij ieder huis weer anders. Heeft u een goed gevoel bij Nu Wonen, dan gaan we aan de slag om ook uw woning beter te verkopen.

Marketing

Onze marketing is gebaseerd op creativiteit. De specifieke kwaliteiten van uw woning moeten optimaal tot hun recht komen. Uw huis staat volop in de schijnwerpers. Door slimme acties en natuurlijk de inzet van ons uitgebreide netwerk in en om Hellevoetsluis. Dat alles met één doel: beter verkopen!

Waarom kopers voor úw woning kiezen

Wie een koper wil vinden, moet weten wat de kwaliteiten van het huis zijn. Waarom zou die koper voor úw huis kiezen? Nu Wonen geeft uw huis stopping power door uitstekende marketing, super goede bezichtigingen en creëert overtuigende argumenten voor de koop. In nagenoeg alle gevallen kiezen wij voor bezichtigingen op afspraak en geen open huis, voor iedere koper is er daardoor volop aandacht en daardoor kunnen onze makelaars hun overtuigende kwaliteiten inzetten. Veel kopers kiezen later ook voor Nu Wonen, omdat ze ervaren hebben dat wij daadwerkelijk beter verkopen. 

Huis verkopen in Hellevoetsluis en omstreken

Ook in de huidige woningmarkt waarbij er vele kopers zijn voor slechts 1 woning lukt het de makelaars van Nu Wonen keer op keer huizen te verkopen, in de meeste gevallen boven de vraagprijs. Dit wilt u toch ook? 

Een koper voordat de verkoop start?

Zou hij er toevallig al zijn, die potentiële koper? Is hij in beeld, voordat het verkooptraject begint? Zo'n kandidaat moet je als makelaar paraat hebben. We weten precies wie wat zoekt. En of er misschien direct, of op korte termijn al een goed bod mogelijk is. Met ons fijnmazige netwerk in en om Hellevoetsluis kunnen we direct een inschatting maken of er al kandidaten voor uw woning in de markt zijn. Op die manier is soms al verkoop mogelijk zonder marketingkosten. Ook bespreken we samen met u of het verstandig is om al direct met een koper in zee te gaan... misschien kunnen wij op andere wijze een nog beter resultaat voor u behalen!

Neem contact op