Uw woning verhuren op een makkelijke manier

Wilt u uw woning verhuren? Dan wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk doen. Dit kan echter best wat tijd in beslag nemen. U moet niet alleen op zoek naar een geschikte huurder, maar u moet er ook voor zorgen dat alles goed afgerond wordt. Denk bijvoorbeeld aan de financiële afwikkeling die u in orde moet maken. Bij Nu Wonen bieden we de service aan om dit allemaal van u over te nemen. U hoeft geen hoge kosten te betalen voor advertenties en u hoeft geen administratieve handelingen te verrichten. Uw woning verhuren via Nu Wonen scheelt u zowel tijd als geld.


Met gemak uw woning verhuren

Ziet u er tegenop om het verhuren van uw woning in gang te zetten? Dan raden wij u zeker aan om dit makkelijk en snel te doen via Nu Wonen. Met een simpel telefoontje of e-mail zorgen wij ervoor dat alles in gang wordt gezet om een geschikte huurder voor uw huis te vinden. Een woning verhuren wordt nergens anders zo aangeboden. Heeft u vragen over het woning verhuren? Dan neemt u contact op met uw vaste contactpersoon. Dit hoort allemaal bij de service van Nu Wonen.


Een woning verhuren met een goede screening

Uw woning verhuren wilt u natuurlijk niet aan de eerste de beste persoon doen. Hiervoor wilt u een geschikt en betrouwbaar persoon vinden. Bij Nu Wonen zorgen wij er dan ook niet alleen voor dat uw woning online komt te staan op verschillende websites en dat alle administratieve handelingen door ons verricht worden, maar ook doen wij een uitstekende screening op eventueel geschikte huurders die wij vinden. Uw woning verhuren gebeurt dus volledig betrouwbaar en u kunt het met een gerust hart aan Nu Wonen over laten.


Ontzorgen

Indien nodig en gewenst, kunnen wij uw woning volledig verhuur klaar maken voor de nieuwe huurder. Denkt u hierbij onder andere aan het verzorgen van:

  • Stoffering
  • Meubilair
  • (Periodieke) schoonmaak
  • Reparaties

Om u ook na het bemiddelingstraject volledig te ontzorgen, nemen wij graag het beheer van de woning van u uit handen. Beheer via Nu Wonen houdt het volgende in:

  • Financieel beheer
  • Facilitair beheer
  • Service en onderhoud

Neem contact op